Documental ‘Treu la teva bèstia: la imatgeria festiva com a eina de cohesió comunitària’ (Direcció: Maria Romero García – Any: 2019 – Durada: 42’)

 • 07/10/2019
 • A continuació, us oferim un registre audiovisual de l’edició 2019 del projecte Treu la teva bèstia. Es tracta del documental Treu la teva bèstia: la imatgeria festiva com a eina de cohesió comunitària una co-producció de Coopgros i Les Paral.leles, dirigida per Maria Romero García.

  La pel·lícula parteix del material filmat als quatre instituts que han participat en el projecte Treu la teva bèstia i recull la memòria constructiva i participativa de les seves diverses fases. Des del disseny i la creació de la llegenda fins al bateig i les presentacions públiques de les bèsties passant pels tallers de música i dansa, el documental ens apropa a aquest projecte que creu en la imatgeria festiva com a eina de cohesió comunitària.

  Equip:

  Maria Romero García: Direcció i guió

  Coopgros i Les Paral.leles: Producció

  Jose González Morandi: Fotografia

  Maria José Gracia: So directe

  Maria Romero García i Clara Camprubí: Muntatge

  Oriol Luna: Música

  Marielle Paon: Correcció de color

  Mar Zapata Meléndez i Lorena Dannenmuller: Postproducció de so

  Treu la teva bèstia: la imatgeria festiva com a eina de cohesió comunitària

  Any: 2019

  Durada: 42’

  Organitza:

  Impulsa:

  Promou:

  Amb el finançament de:

  Col·laboren:

  Participen: