Ja podeu veure el teaser del documental Treu la teva bèstia

 • 22/07/2019
 • El registre audiovisual partirà del material filmat als quatre instituts que participen al projecte Treu la teva bèstia i recollirà la memòria constructiva i participativa de les diferents fases del projecte i del context històric i sociocultural en el qual s’inscriu.

  L’estructura que guiarà el documental serà la creació de les bèsties, la creació manual i artística documentada en el seu procés, acompanyada de la càmera des del principi per a poder aprehendre la gestació dels personatges, la bellesa del procés de creació, les possibilitats dels materials, però també les dificultats del procés, l’error, l’intent…

  A través de la narració visual del procés artístic abordarem (anirem entrant i sortint) la narració de l’experiència col·lectiva. Els protagonistes seran els nois i les noies, que aniran presentant-se i presentant el seu entorn.

  Les protagonistes també seran les bèsties, a través de les llegendes que s’han creat. La llegenda, la ficció, servirà com a detonant per a explicar el context social en el qual ha estat creades. L’audiovisual posarà a dialogar aquests relats ficticis amb els contextos reals, amb els conflictes i les propostes per a transformar el seus entorns.

  El documental Treu la teva bèstia és una co-producció de Coopgros i Les Paral.leles.

  Direcció: Maria Romero García.

  Fotografia: Jose González Morandi.

  So: Mar Zapata Meléndez i Lorena Dannenmuller

  Música: Oriol Luna

  Organitza:

  Impulsa:

  Promou:

  Amb el finançament de:

  Col·laboren:

  Participen: