Taller de dansa a Salt

Aquesta setmana passada la Viviane Calvitti ha començat a impartir els tallers de dansa del projecte Treu la teva bèstia. A l’institut Salvador Espriu de Salt, l’alumnat, la mestre de taller Ona Trepat i la Viviane han estat creant i assajant la coreografia que ha d’acompanyar al Portacamins de l’alegria en la seva propera presentació pública.

dav

Calvitti va néixer a Brasil l’any 1968 i és ballarina, professora de dansa i coreògrafa. Formada a cavall entre Brasil i Catalunya, on resideix des de 1991, ha treballat com intèrpret en diverses companyies de dansa contemporània actuant per Europa, Amèrica i Àsia. A banda, també dissenya i confecciona vestuari per a tota mena d’espectacles.

Organitza:

Impulsa:

Promou:

Amb el finançament de:

Col·laboren:

Participen: