La nostra bèstia ja ha començat a créixer

Ahir dijous va venir per primer cop el nostre mestre de taller, l’Arnau Codina. Una hora darrera de l’altra van anar passant els grups que tenen la gran sort de participar en el projecte i es veu com del no res, a partir de les planxes de niu d’abella es va anar construint l’ànima del que començarà a ser la nostra bèstia.

L’Arnau ens va explicar com s’havia confeccionat la maqueta que és el primer pas abans de començar a treballar i ens va explicar els materials amb els quals treballaríem. Portava unes plantilles per a passar-les a escala a través de la tècnica de la quadrícula i així van anar fent els alumnes fins arribar a acabar l’estructura interna.

Primer van començar els del bat plàstic, després van continuar els de 4t de l’ESO a la matèria de Volum i van acabar els de cicle superior d’Animació sociocultural i turística

Comencem forts! i és que els nois van per feina… ja es veu!

Organitza:

Impulsa:

Promou:

Amb el finançament de:

Col·laboren:

Participen: