Primeres sessions: comença la construcció de la bèstia

El dilluns va tenir lloc la primera sessió del procés de construcció de la bèstia a l’Institut Severo Ochoa. Després que la mestre de taller Marta López refresqués als alumnes de primer d’ESO el funcionament i objectius del projecte Treu la teva bèstia, hem estat mirant i comentant el disseny guanyador del concurs i donant possibilitats a noves idees de caire estètic. També hem repassat el procés de construcció que seguirem i les seves diverses fases fins a arribar al mes de juny, que serà quan es presentarà la bèstia. La segona part de la sessió l’hem dedicada a començar a fer la Bèstia. La primera tasca que encararem són les setze plantilles que formen la seva closca.

Després de la sessió del dimecres amb alumnes de tercer i quart d’ESO hem aconseguit deixar llestos quatre polígons i la idea és intentar acabar la resta la setmana vinent i començar a tallar damunt del cartró abella.

Finalment, i com que s’acosten les jornades de portes obertes, hem instal·lat una mini ‘expo’ a l’entrada del taller perquè els visitants veguin la bona feina que estem fent!

Organitza:

Impulsa:

Promou:

Amb el finançament de:

Col·laboren:

Participen: