Us presentem el disseny guanyador

El passat dia 20 de febrer vam tenir una reunió amb les coordinadores del projecte, l’Edith, la Bàrbara, la Laura, professorat del centre, el Tomàs i la Lídia, la directora i ens va agradar molt comptar amb el nostre mestre de taller, l’Arnau i representatants de les associacions culturals de Salou com el David de la Morena, en Joan de Sal i ou i la Irina del Centre rus de Salou.

La reunió va ser molt llarga, més de dues hores per decidir quina bèstia es feia segons el criteri del mestre de taller i de com podien participar les associacions en tot el projecte

Les votacions del centre van ser molt participatives amb més de 300 vots recollits tot i que vam trobar a faltar la implicació de la ciutadania en el projecte. Però ens van venir a visitar de l’Escola Voramar de Salou un munt de petits i futurs estudiants del centre!

Realment no ho vam acabar de decidir en aquell moment, hi havia dues propostes de la mateixa persona, quines casualitats, que tenien molts punts per a ser la guanyadora. El disseny guanyador és de l’alumna del centre Carla García del 1r de batxillerat plàstic i van destacar per la seva qualitat gràfica. Hi havia, tot s’ha de dir, molt boniques i bones idees, però la resolució tècnica de la proposta va fer que fos més evident imaginar-se com podia quedar.

Durant el cap de setmana el mestre de taller es va emportar les propostes per a valorar realment quina era més factible per a fer-la i finalment va guanyar el pop de dos caps. A nosaltres com a centre ens agradava molt tot i que en algun representant cultural li trobava una expressió com de certa dolenteria que intentarem que no sigui així ja que el que volia representar l’alumna era un ésser de dos caps amb dues personalitats.

Felicitar a la Carla i donar les gràcies pels interessants punts de vista de les associacions i de les coordinadores que en tot moment volen integrar a tothom i que se sentin el projecte com a seu.


Janira Román, Carla García i Àngels Vernet de 1r de bat plàstic (2018-2019) ens expliquen els seus dissenys

Organitza:

Impulsa:

Promou:

Amb el finançament de:

Col·laboren:

Participen: