Notícia de Treu la bèstia al diari digital Info Camp de Tarragona

Al diari digital Info Camp de Tarragona ens van fer una entrevista sobre Treu la teva bèstia. A l’article, Lidia Pérez, la professora que està coordinant tot el projecte de forma interna i cap d’estudis del centre, destaca que “és primordial que s’impliquin les entitats culturals, ja que això formarà part del teixit social de Salou” i, de fet, detalla que, durant la presentació de propostes se n’han rebut dues de fora del centre.

Així mateix, Pérez referma la gran acollida que ha tingut el projecte per part dels alumnes de l’Institut Jaume I: “No s’acaben de creure que un dels seus dissenys podrà formar part del bestiari de la vila”, diu, i afegeix que “se senten molt importants i protagonistes”. Per organitzar-se, la coordinadora del projecte a l’institut de Salou explica que, tot i que “estan tots convidats a participar”, es compta “d’una manera més activa” amb els alumnes de primer de Batxillerat artístic i amb els de la matèria de volum de quart d’ESO.

Cliqueu l’enllaç per llegir l’article sencer:

https://infocamp.cat/ensenyament/item/26713-l-institut-jaume-i-de-salou-construira-una-bestia-festiva-per-afavorir-la-integracio-social

Organitza:

Impulsa:

Promou:

Amb el finançament de:

Col·laboren:

Participen: