Una pluja d’idees per a donar forma a la Bèstia

La tarda del passat dimarts 19 de febrer, l’alumnat de les escoles: “Silvestre Santaló “, “El Pla” i l’alumnat de ” l’ Institut Salvador Espriu” varem exposar els treballs escollits per votació per part de les famílies en uns casos i pel professorat en un d’altre.

L’alumnat va explicar en detall i amb passió quines eren les coses que els hi agradava a la seva bèstia i quines coses no. Representants de l’equip promotor COOPGROS, del professorat dels diferents centres educatius participants i la tècnica mestre de taller varen prendre nota de les explicacions per tal de veure quina seria la bèstia escollida. Finalment es va optar per l’hibridatge de la bèstia. A continuació es mostren alguns dels dissenys participants.

Organitza:

Impulsa:

Promou:

Amb el finançament de:

Col·laboren:

Participen: