Començant un bonic projecte…

Aquests dies hem començat a treballar en el disseny de la bèstia del nostre centre. En un primer moment la professora Lídia Pérez explica com fer els dissenys i què han de transmetre. Els alumnes de 1r de bat de la modalitat d’Arts Plàstiques en la matèria de Tècniques d’Expressió graficoplàstiques comencen a plantejar idees.

Estan motivats i això es nota en les preguntes, en els comentaris i en l’aportació d’idees entre ells. Saben que faran una proposta però que n’hi haurà d’altres i que les seves es podrien modificar d’alguna manera per tal de poder-les fer, però la motivació és tan gran que ja els hi està bé. Que la seva bèstia formi part del seguici de la vila de Salou és una gran recompensa, a més de tot el que comporta el projecte: treball cooperatiu, conèixer una nova tècnica, participació en la vida cultural i social de Salou… la llista és llarga

I aquí us deixo un vídeo de com va anar la cosa. Espero que us agradin

La professora comentant els dissenys i les idees dels alumnes

Organitza:

Impulsa:

Promou:

Amb el finançament de:

Col·laboren:

Participen: