Votació dels dissenys presentats a Treu la teva Bèstia

 • 13/02/2019
 • Ahir dia 12 de febrer va acabar el termini per presentar els dissenys de l’ésser llegendari, candidats a convertir-se en bèstia.

  Tot i el repte que suposava fer una crida a la participació dins dels terminis imposats pel calendari del projecte, ens complau haver constatat tan bona disposició i implicació per part dels diferents col·lectius i entitats que han participat en el lliurament de dissenys.

  Des de l’1 de febrer, la ciutadania d’Esplugues de Llobregat, Lleida, Salou o Salt interessada en proposar la seva idea de bèstia ha pogut fer-ho tant de manera offline, presentant el seu disseny al matéis institut, o online, mitjançant un formulari que hi ha al nostre web.

  Els dissenys presentats han estat molt creatius, divertits i variats. Fins el dia 15 de febrer quedaran exposats als diferents instituts, per tal de rebre les votacions de la comunitat.

  Animeu-vos a venir a votar la vostra bèstia!

  Dies Votació: Del 13 al 15 de febrer, els dissenys es mostraran als diferents centres educatius perquè la població pugui veure les distintes idees i/o triar la que més li agrada o amb la que més s’identifica.

  LLoc: De forma presencial als diferents instituts. Acostant-se o bé a l’institut Severo Ochoa, en el cas d’Esplugues, o al de Castell dels Templers, en el cas de Lleida, o al Jaume I, en el cas de de Salou, o al Salvador Espriu, en el cas de Salt.

  Bases per a la Votació

  La votació es realitzarà de manera presencial al centre educatiu i tothom que formi part del teixit social de l’institut en qüestió, podrà votar.

  El vot popular suposarà un 50% per cent de la decisió final, l’altre 50% dependrà de la valoració del jurat. El Jurat estarà format per un representat dels equips motors dels instituts, un representant de les diferents entitats que han participat en aquesta fase i el mestre de taller que exposarà els seus criteris professionals sobre la possibilitat constructiva del disseny.

  La decisió del jurat respectarà els objectius socials del projecte i mirarà d’afavorir que la bèstia pugui representar a tota la comunitat. Un cop escollida la bèstia es procedirà a la seva creació amb el suport dels mestres de taller.

  De seguida coneixerem les propostes dels nostres especialistes per afrontar la seva construcció. Estem desitjant conèixer els dissenys seleccionats!

  Organitza:

  Impulsa:

  Promou:

  Amb el finançament de:

  Col·laboren:

  Participen: