Primeres passes del projecte Treu la teva Bèstia

 • 05/02/2019
 • Ja fa més de dues setmanes que Treu la teva Bèstia va començar a desenvolupar-se a quatre centres educatius de diferents demarcacions de Catalunya: l’institut Severo Ochoa d’Esplugues de Llobregat, l’Institut de Castell dels Templers de Lleida, l’Institut Jaume I de Salou i l’Institut Salvador Espriu de Salt. És ben sabut per totes aquelles persones que, en alguna ocasió, han portat a terme una iniciativa d’aquest caire, que un projecte així demana molta preparació i, per tant requereix, treballar-hi amb molta antelació.

  Coopgros, impulsors de Treu la teva Bèstia i tot l’equip del projecte, ja fa molts mesos que estan treballant-hi: celebrant reunions a les oficines de Coopgros a El Prat de Llobregat amb l’equip del projecte, visitant els IES participants per poder concretar les seves necessitats, organitzant les diferents propostes de comunicació a realitzar i preparant la documentació pertinent, etc.

  Treu la teva Bèstia va néixer gràcies als bons resultats d’una anterior prova pilot portada a terme el 2017 a l’Escola La Muntanyeta, situada al barri de la Font de la Guatlla de Barcelona. A partir d’aquesta, Coopgros va començar a gestar una nova proposta de més gran envergadura perquè es van adonar que la influència d’aquest taller cooperatiu d’escultura comunitària podia ser molt i molt positiva i que calia portar-lo a tants llocs com es pogués. I així ha estat, Esplugues de Llobregat, Lleida, Salou i Salt. Diferents demarcacions de tot Catalunya immerses en aquest projecte d’escultura d’imatgeria festiva que busca, principalment, la cohesió i la inclusió social a partir de la promoció de les nostres festes populars.

  Organitza:

  Impulsa:

  Promou:

  Amb el finançament de:

  Col·laboren:

  Participen: