Proposa el teu disseny de la Bèstia

Participa en el nostre taller d’escultura comunitària, presentant el teu disseny de bèstia!

Qualsevol persona o entitat que formi part de la comunitat educativa, del barri i/o ciutat de l’institut, es pot involucrar a Treu la teva Bèstia de diferents maneres.

En aquesta primera fase es pot participar presentant un disseny d’ésser llegendari o bèstia, fins el 8 de febrer. Aquest disseny pot ser amb formes antropomòrfiques o zoomòrfiques, de caràcter realista o fantàstic. L’únic requisit és que la seva construcció sigui factible.

Del l’11 al 15 de febrer, els dissenys es mostraran a l’institut perquè la població pugui veure les diferents idees i/o triar la que més li agrada o amb la que més s’identifica. La votació es realitzarà de manera presencial al centre educatiu per implicar a la gent del territori de forma real i fer comunitat.

Un cop escollida la bèstia, segons aquesta votació i la valoració d’un jurat d’experts, es procedirà a la seva construcció amb el suport dels mestres de taller. Paral·lelament, es treballarà en la creació d’una llegenda, una colla tabalera, i un ball perquè donin sentit i acompanyin l’ésser en les seves sortides.

Envia el teu disseny

Localització

Adjunta el teu disseny (mida màxima 5mb)

Organitza:

Impulsa:

Promou:

Amb el finançament de:

Col·laboren:

Participen: